Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Oktober

Så er de første planter kommet ind i drivhuset.

Det er lidt snyd for det er vores planter som ikke er så glad for den kulde der er om natten. Det er vores 2 opstammede fuchsiaer samt en masse nye små planter af fuchsiaer samt en ubestemmelig plante som vi egentlig bare synes var pæn men manglede et “navneskilt” 🙂

2 thoughts on “Oktober

 1. Hej,
  Jeg drømmer selv om at bygge et stort drivhus i træ. Har I selv lavet tegninger eller har I fundet hjælp et sted? Er der gode råd, som I vil dele?

  Mvh. Janne

  • Hej Janne
   Det er min mand Casper som har bygget drivhuset selv. Og han er lidt af en gør det selv mand. Han har selv lavet tegninger og haft en del inde i sit hoved og bygget ud fra det. Vi er blevet inspireret af gamle drivhuse på en herregård i nabolaget samt andre drivhuse vi har set og der udfra lavet det som vi gerne vil have det.
   Jeg kan se på din blog at vi bor ikke så langt fra hinanden så hvis du har lyst er du velkommen til at komme og se huset. Casper kan sikkert også fortælle en del om hvordan han byggede huset. Vi bor på den anden side af Aalborg ned mod Hadsund. Det er ca. 35 min. kørsel fra Aalborg ned til os.
   Mange hilsener Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s