Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Om mig

Karina Lotte Schou Carlsen.

Bor på Lindelyst – et hus ude på landet nær havet og skoven.

Er 41 år. Gift med Casper og vi har Laura på 13 år. Er uddannet pædagog og er så heldig at være plejefamilie og dermed bonusfamilie for 3 skønne unger.

Familien rummer også et par katte. Katte er et must når man bor som vi gør med marker hele vejen rundt om vores grund.

Jeg har altid interesseret mig for planter og selve processen med at dyrke og få noget til at vokse. Haven her på Lindelyst er min have nr. 2 og vores grund er ca. 1,2 hektar.  Halvdelen af grunden er lagt ud i pænere have med græsplæne og drivhus. November 2015 har vi plantet 1000 træer på vores mark. Det skulle blive til vores “skov”. Her er der gjort klar til stier imellem træerne og plads til bålhytte.

Jeg elsker at være i min have og lave forskellige ting – det giver mig energi og jeg får ladet op ved at være i haven.

En ny interesse jeg har fået og som bliver kombineret med min haveinteresse er at støbe i beton. Der bliver lavet mange ting som jeg pynter op med i haven men også praktiske ting som fuglebade m.m.

Jeg elsker at læse og gør det ofte både i forbindelse med mit arbejde som pædagog men også skønlitteratur. Her er det især krimier som har min interesse. Havebøger er jo et must i vores hjem som både min mand og jeg pløjer igennem især om vinteren.