Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Så er der gang i bloggen igen

Skriv en kommentar

Jeg har holdt pause i et par år efterhånden fra bloggen. Der var flere årsager til at bloggen blev nedprioriteret. En af årsagerne var bl.a. at vi fik en lille spæd pige i pleje og hun er nu et par år så nu er der mere tid til at blogge.

Selvom der ikke er blevet blogget har havelysten ikke forandret sig. Den er her stadig og vi har planer for haven de næste par år.

Som baggrund har jeg indsat et luftfoto af hele vores grund. Siden sidst har vi købt mere jord til så grunden nu er på 1,2 hektar. Det jord vi har købt har vi efteråret 2015 plantet 1000 træer rundt om. Efteråret 2013 plantede vi rødel og andre læbæltplanter rundt om det tilkøbte jord. Idag er de træer blevet ret store og når der er blade på kan vi ikke se ud. Det giver rigtig meget læ. Så vi er spændte på om det går ligeså stærkt med planterne på selve grunden.

Jeg har altid gået op i at pynte op udenfor ved de forskellige højtider. Jeg har dog aldrig fået pyntet så meget og flot som jeg fik sidste år. I oktober måned fik jeg besøg af en god bekendt som er meget kreativ og kan sætte ting sammen så det ligner en million.

Da vi nærmede os december måned var det nemt at gøre de forskellige stilleleben julet. Jeg har sat mos og gran indimellem samt sat lyskæder op. Det var rigtig dejligt at få pyntet  op udenfor og på denne måde se sine ting blive brugt på en anden måde. Vi har allerede en aftale til påske 🙂

Efterårspynt på terrassen.

Efterårspynt på terrassen.

Efterårspynt på terrassen.

Efterårspynt på terrassen.

Efterårspynt på terrassen.

Efterårspynt på terrassen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s