Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Midt om sommeren

Skriv en kommentar

 Der er godt gang i haven, så jeg kan næsten ikke nå at blogge om al det der sker.  Om sommeren her hos os sker der altid en masse ting. Alle børnene er hjemme fra skole og når det er sommerferie, skal der også ske lidt mere end bare at være hjemme. Vi har også fætre og kusiner på besøg i ferien, så der er ofte mange børn her på Lindelyst så det er ikke altid så nemt at få tid til at både blogge og arbejde i haven. Der skal jo også være tid til at nyde haven her om sommeren.

Der er godt gang i drivhuset. Det vælter ud med agurker og tomater. Så jeg laver almindelig agurksalat til brug i vinter og jeg har lavet agurksalat med tomater som oldemor lavede den.

Agurkesalat efter oldemors opskrift uhm..

 

 

 

 

 

 

 

 

Højbedet stjernen leverer salat og radiser til den store guldmedalje. Det er skønt at kunne gå ned i haven og hente sit eget salat. Vi har endda delt det med en hare som kom og spiste om aftenen af salaten. Jeg så den en aften jeg hentede salat, desværre lå min telefon med kamera i på køkkenbordet, så har ingen beviser for den sjove episode. Så I må tro på historien uden beviser eller lade være :)..

Højbedet stjernen som jeg har fået for at blogge på højbede.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foran drivhuset er vi igang med at lave et stendige, og der er nu lagt fliser foran drivhuset så der er blevet plads til diverse krukker m.m. foran. Det skal nok blive godt når vi engang er færdige. Drivhuset er blevet forsynet med tagrender og nedløbsrøret er forbundet med vandtanke som er gravet ned, så kan vi bruge vandet senere.

Drivhuset får sat tagrender op.

 

 

 

 

 

 

 

Vi nyder drivhuset her i vores første sæson. Det er blevet meget frodigt derude og der er planter overalt. Lige nu overdænges vi af agurker og tomaterne er så småt begyndt at komme. Jeg er spændt på om ananaskirsebærplantens bær bliver modne – der er rigtig mange bær så nu må vi se. Aubergine planten har også sat små frugter men det ser ikke ud til at de bliver så store men vi håber stadig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s