Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

På udflugt til Jesperhus Blomsterpark.

1 kommentar

Her i uge 27 har vi ferie hjemme. Og  i år betyder det at vi tager på nogle endagsture hjemmefra. Vi har nemlig været på ferie før skolernes sommerferie startede. I år har vi prøvet noget nyt og købt et årskort til Aalborg Zoo. Det gælder så til 8 andre attraktioner heriblandt Jesperhus Blomsterpark. Vi besøgte parken en dejlig varm sommerdag hvor solen skinnede og himlen var blå.

Her var der noget for hele familien. Børnene kunne prøve en masse forlystelser og der var også en mini zoo til stor fornøjelse for alle. Vi voksne så frem til at se parken med alle de skønne husløg og skulpturer som parken jo er så kendt for.

Rundt om i parken var der store staudebede. Det var en utrolig flot oplevelse og selvom tingene var i stor målestok som de fleste haveejere ikke kan være med i kunne man sagtens få inspiration med hjem. På en stor plæne var der anlagt store staude bede og her kunne man tydeligt se de skønne stauder. Næsten alle de stauder var også brugt rundt om i parken.

 En stor del af parken bestod også af vandfald, søer og rindende vand. Det var en fantastisk oplevelse at se hvordan det hele var kombineret med sten og skønne planter i dejlige farver.

En ekstra service som parken ydede var at udlevere en gratis pjece med alle navnene på de forskellige blomster som er brugt i parken. Så nu er jeg godt rustet med billeder og en  pjece med navne så kan der godt komme lidt flere blomster på ønskesedlen.

I souvenir butikken kunne man selvfølgelig også købe blomster og andet godt haven. Jeg måtte have lidt husløg med hjem. Så må vi se hvad jeg lige finder på med dem. Vi skal derop sidst på sommeren og så vil jeg have mere tid til at snuse rundt i butikken men også omkring bedene.

 Jeg har taget mange billeder som skal bruges til inspiration herhjemme og nydes når vinteren er på sit højeste. De bliver lagt ind under fanen Visuel Inspiration.

 

Reklamer

One thought on “På udflugt til Jesperhus Blomsterpark.

  1. Hej Karina.

    Det lyder som en dejlig tur I har haft 🙂
    Jeg har været i Jesperhus Blomsterpark flere gange – men det er efterhånden mange år siden og det var før min tid som “have-interesseret” Mon jeg skulle overveje en tur med “havebrillerne på”

    Bedste hilsner fra Mette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s