Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Masser af agurker i drivhuset = agurkesalat

2 kommentarer

Selvom vi ikke er så langt henne på sæsonen i drivhuset har den ene af vores agurk planter virkelig været produktiv. Den er meget stor og vokser nu hen over loftet i drivhuset. Vi har dog stoppet væksten nu ved at begynde at klippe den. Den producerer nye agurker hele tiden på bare 2 dage høstede vi 12 agurker fra den. Det synes jeg er rimelig godt klaret i det danske sommervejr vi har haft indtil videre. De andre agurker i drivhuset kvitterer med en agurk indimellem med nogle dages mellemrum, så der er nok med agurker her på Lindelyst.

 

Igen en stor agurke høst og et par tomater er også blevet modne.

Børnene har haft agurker med i skole men vi kan slet ikke følge med til at spise dem alle sammen selv. Så efter at have forsynet folk og fæ med agurker er det nu tid til at lave agurkesalat. Vi spiser en del agurkesalat og det er jo bedst hjemmelavet.

Så en regnvejrsmorgen gik vi igang med at koge lagen til agurkesalaten. Mens den koger plejer jeg at skolde glassene med atamon så de er helt klar til brug. Jeg har en køkkenmaskine, her snitter jeg alle agurkerne på. Alle endestumperne kommer vores lille marsvin Pjuske til gode. Han elsker agurker og nyder også godt af de produktive planter.

Jeg har nu i 2 omgange lavet agurkesalat da føromtalte plante er meget produktiv og producerede 12 agurker igen og en anden plante havde 4 agurker. Jeg plejer at lave til eget forbrug af agurkesalat så nu må vi se om der kommer nok agurker.

Reklamer

2 thoughts on “Masser af agurker i drivhuset = agurkesalat

 1. Det er da en helt fantastisk høst. Jeg glæder mig til, at vi når til drivhusprojektet 😉
  Jeg har faktisk lige siddet og snakket med min mand om, at næste gang vi skal til familien i Skørping, skal vi huske at spørge, om du er hjemme, så vi kan se drivhuset. Det er lige i samme stil, som det vi gerne vil have 🙂

  • Hej Ina
   I skal være så velkommne :))
   Og vi er næsten altid hjemme så der er stor chance for et besøg her på Lindelyst..Det vil vi glæde os til.
   Vi nyder også vores drivhus i store mængder lige nu. Der sker noget nyt hver dag derude. Men vi er ikke færdige med at indrette os endnu. Man får jo nye ideer og ser hvad andre gør. Men som med haver er det nok det samme med drivhuse – man bliver aldrig færdig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s