Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Har allerede nu haft stor glæde af drivhuset.

2 kommentarer

Selvom vejret ikke har været det bedste har vi hygget os inde i drivhuset. Vi kobler varme til når vejret ikke er så godt.

Den første agurk er blevet sat. Vi har prøvet igen i år at så vores egne agurker og tomater, selvom det ikke var den store succes med at få planterne store og i det hele taget spire. Der er kun en agurk som er kommet op og den blev mere og mere ranglet så den står nu ude i et bed i drivhuset.

Den første (og måske eneste) hjemmesået agurk er sat i drivhuset.

I nogle af bedene har vi sået salat, gulerødder og radiser. Stor var vores undren da få dage efter at radiserne var blevet sået at de førse spirer tittede frem af mulden.

 De første radiser er kommet frem.

 Vi har som tidligere nævnt i et blogindlæg (indretning af drivhus) indkøbt vindrueplanter til drivhuset. De er blevet sat og forhåbentlig er de godt igang med at gro.

 Den første vindrue er sat.

 Allerede nu har vi haft meget glæde af drivhuset. En dag hvor det regnede hele dagen – brugte vi en del timer på at gå derinde og så bede til samt ordne krukker som står og venter på det varme forårsvejr.

Der såes tomater i massevis på en silende søndag.

 Andre dage har det blæst og det har været hyggeligt at stå derinde og plante krukker til. Mens nogle dage har der været så varmt at vi har måttet lade døren stå åben ud til haven og Casper har sat en termostat styret ventilator op så vi kan holde ud at være derude og ikke mindst holde liv i planterne.

Vi glæder os til at gå foråret og den kommende sommer i møde med vores nye drivhus. Er sikker på at der vil blive tilbragt mange timer derude.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Har allerede nu haft stor glæde af drivhuset.

  1. Ja, det må virkelig være skønt på denne tid af året, at kunne stå indenfor i drivhuset og hygge sig med forkultivering og tilplantning.

    Med den fart radiserne har på, kan I snart sætte tænderne i de første. De bliver nok noget helt særligt i år ;0)

    God weekend – mon ikke I skal i haven/drivhuset 🙂

    Mange hilsner fra Mette

  2. Hej Mette
    Det er dejligt at stå i drivhuset og hygge sig med forskellige ting når vejret ikke er helt så godt udenfor. Der er jo altid godt vejr i drivhuset 🙂 Vi har målt en temperatur derinde hvor solen varmede meget udenfor til 52,4 grader så vi er ved at få syet gardiner til drivhuset så vi kan trække for så solen ikke sveder planterne af.
    Jeg har sået anden række af radiser så vi satser på at have friske radiser her i foråret.
    Ja lige nu tilbringes en stor del af tiden jo i haven/ drivhuset.
    De bedste hilsener
    Karina

Skriv en kommentar