Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Så kom der gang i drivhuset.

12 kommentarer

Endelig er vi kommet så langt med drivhuset at det “kun” er indretningen der er tilbage og det er jo noget sjovere end at slibe og male.

Vi har valgt at lægge varmerør ned fra vores fyrrum og over til drivhuset. På denne måde kan vi sætte varme på i drivhuset når vi synes at det bliver for koldt og måske starte lidt tidligere med nogen ting.

De sidste fliser er blevet lagt og al sandet fejet væk så nu mangler vi kun at få malet sokkelen når murværket er helt tørt.

 

Reklamer

12 thoughts on “Så kom der gang i drivhuset.

 1. WOUW! WOUW! WOUW! Det bliver da helt fantastisk, glæder mig så meget til at følge jeres smukke drivhus. Tænk at kunne eje sådan et hus endda med indlagt varme, – lidt svært ikke at få en grøn undertone i huden… 😉 Jeg har kun EN klage!! Flere billeder tak!!!!
  Ha’ en fortsat dejlig drivhus-arbejdsweek-end 🙂

  • Hej Fru Friis..
   Tak for de pæne ord. Jeg ved at de varmer min mand meget – for han har stået mange timer i værkstedet og savet, givet olie osv..Det har taget mange timer at lave det men det er også fuldstændig som vi gerne vil have det.
   Jeg sætter billeder ind efterhånden som det bliver indrettet 🙂
   Mange hilsener
   Karina

 2. Hvor tegner det lovende. Den der grønne undertone, som Fru Friis taler om, kan jeg altså også ane 😉 Tænk sig at kunne overvintre sarte planter og have plads til forspirrede planter, som gerne vil have det køligere end indendørs og varmere end udendørs. Det må være en drøm, som er ved at gå i opfyldelse 🙂
  Skønt at I er kommet så langt lige her inden drivhussæsonen starter – jeg vil glæde mig til at se, hvordan I får indrettet og hvilke planter I vælger at dyrke 🙂

  • Hej Susanne..
   Grønne undertoner er altid godt især når det er den nuance den har 🙂
   Vi er også spændte på om vi får lavet de forspirede planter og om vi kan finde ud af at overvintre de sarte planter som vi forhåbentlig får anskaffet.
   Vi er stadig godt igang med indretningen – lige nu arbejdes der på at lave bede inde i selve drivhuset.
   Mange hilsener
   Karina

 3. Tillykke, tillykke, tillykke, tillykke med Jeres FANTASTISKE luksus drivhus med indlagt varme. Hvor er det vildt og hvor ser det smukt ud. Håber I får en forrygende første sæson. God fornøjelse…
  og lad os meget mere :0)

  Kh Mette

  • Hej Mette
   Tak for rosen – giver den straks videre til min arbejdsomme mand 🙂
   Vi er meget spændte på at få planter ind i huset og begynde at dyrke noget.
   En af de ting vi mangler at få styr på er udluftningen – en solksinsdag var der 32,3 grader derinde og det var varmt skal jeg hilse og sige 🙂
   Kh Karina

 4. Det er bare helt fantastisk. Min mand skal lige have de her billeder viftet op foran næsen, så han kan blive pirret lidt 😉
  Altså jeg ville bare flytte en seng derud. helst en gammel fransk jernseng, og så drive den lidt af, eller måske en hel nat, når man trænger til det. Man må få nogle fantastiske drømme.
  Til lykke med huset :-)))

  • Hej Ina
   Ja inspireret kan man altid blive 🙂
   Vi har talt om at få noget man kunne lægge sig i inde i huset – vi famler os stadig lidt frem med indretning da der jo er så mange muligheder fordi det er så stort..
   En overnatning kunne være alletiders – er sikker på at vores børn vil synes det vil være fantastisk. De drømmer om en bålhytte til overnatning. Så bygge projekterne er ikke ovre endnu for Casper 🙂
   Mange hilsener
   Karina

 5. Det ser da bare super fedt ud… Jeg kan kun tilslutte mig de andres kommentarer – det er jo helt sikkert en drøm der går i opfyldelse, og det er jo helt kanon… Det ser simpelthen fantastisk ud. Et lille havebord og så en kop te derude næste gang jeg kigger ud?
  – og ja – indretningen er helt givet sjovere end at slibe og male 🙂 (I know)

  • Hej Lillian
   Ja indretningen er bestemt det sjoveste men også lidt svært hvad er det lige vi gerne vil ? Allerhelst det hele og lidt til egentlig 🙂
   Der er kommet et havebord ind allerede nu men vi har stadig tilgode at drikke theen derude endnu men det skal nok komme..
   Ja det er en drøm som går i opfyldelse for os begge og det mest fantastiske er at Casper har lavet alt selv og det gør huset specielt for os ..
   Kh Karina

 6. Hvor er det flot og sikke et kæmpe arbejde at bygge – stor ros til din mand. Nu mangler det bedste og jeg er sikker på at I finder rette indretning – har I planer om et lille bassin eller kar, vand hæver luftfugtigheden – tør luft er guf for spindemider og så er det drønhyggeligt med en lille nøkkerose i et kar, synes jeg.
  Jeg glæder mig til at se hvad I finder på. Lige nu er det den bedste tid at opholde sig der, når solen varmer og det føles som sommer indendøre – jeg er lidt misundelig;-)

  • Hej Lisbeth
   Tak for de pæne ord om vores drivhus – jeg skal straks give dem videre til Casper min mand som har haft det store arbejde med huset. Han er også glad for at vi ENDELIG er nået så langt at vi er ved indretningen.
   Vi har planer om bassin, kar ell. lign. men hvordan vi lige skal gøre er det store spørgsmål..Vi ved hvor det skal placeres men hvad vi lige gør er vi stadig meget i tvivl om..
   Mange hilsener
   Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s