Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Så er der pyntet op udenfor på Lindelyst

4 kommentarer

Endelig blev der tid og vejr til at få pyntet op udenfor. For første gang i de 12 år min mand og jeg har kendt hinanden lykkedes det os at få sat grantræ op på gårdspladsen med lys på i dagslys og ikke en dag hvor der blæser en halv pelikan. Alle de andre år har vi stået og bakset med træ og lyskæder i en strid modvind under stor jubel fra børnene som har holdt lys så vi kunne se. For vi er altid kommet så sent igang at dagslyset ikke var tilstrækkeligt. Vil lige nævne at vi er gået på kompromis med størrelsen på træet de sidste par år ellers “plejer” vi at have et træ som er over 3 meter højt. Det kræver sin “mand” at sætte kæder på når fruen i huset gerne vil have de sidder på en bestemt måde. I år blev alle vist tilfredse..

Kanen som jeg fik sidste forår er også blevet pyntet. Jeg ville egentlig gerne have haft noget bagi kanen, men pga. min forstuvede fod har jeg måtte skrue lidt for alle mine planer. Da jeg ikke selv har kunnet udføre dem og der er jo begrænsninger for hvad jeg kan byde min mand :). Vi endte med at få sat lyskæder rundt om forenden af kanen og selve bukken hvor man sidder. Desuden fandt jeg et par gamle lanterner som blev pyntet indvendig med kogler, bolchestribede slikkepinde, kugler m.m. Rundt om lanternerne har jeg lagt gran og thuja samt en del store kogler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

4 thoughts on “Så er der pyntet op udenfor på Lindelyst

 1. Forstuvet fod eller ej, smukt ser det ud!

  Ha´en god aften 🙂
  Birgitte

 2. Super “vinter hygge smukkerier” …..det er det gode ved december……….der kan hygges igennem ;0)

  knus Dorthe

 3. Ser rigtig hyggeligt ud. Kanen er bare skøn og julet med sin røde farve 🙂

 4. Tak for de pæne ord om vores “pynten op” udenfor..Jeg ville gerne have gjort mere ved kanen måske pyntet op bagi den også men er lidt blank for ideer..
  Jeg synes det er så hyggeligt når der er pyntet op udenfor og ja Ina kanen den er bare skøn.Den er jeg også meget glad for.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s