Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Så er det slut med havearbejde i år..for mit vedkommende..

17 kommentarer

AvAv var de første ord som kom over min mund da jeg under onsdagens løbetræning faldt ned i et stort hul lige der hvor rabatten skulle have været..

Jeg har været så uheldig at få en meget kraftig forstuvning så skal holde foden i ro de næste 6 uger ifølge lægen. Da jeg faldt, slog jeg også min skulder og den ene arm så er meget øm og det hjælper sandelig ikke at gå med mine krykker.

Så er meget glad for at jeg nåede så meget i haven sidste weekend for der bliver ikke mere havearbejde til mig i dette år.

Casper skal igang med at pakke vores store mammutplante ned og lægge gran under vores rhododendroner så må resten vente til jeg er mere mobil 🙂

Der bliver nok lidt mere stille her på bloggen Lindelyst i en periode,  men nu har jeg jo masser af tid til at læse alle I andres dejlige blogs og nyde haven indefra..

Fortsat god dag herfra…

 

17 thoughts on “Så er det slut med havearbejde i år..for mit vedkommende..

 1. Åh nej, det lyder ikke rart og så hele 6 uger 😦 Men når det nu skal være, så er det jo ikke det værste tidspunkt – som om – og om 6 uger og lidt genoptræning, så er du længe fit for fight, når forårssæsonen starter igen.

  Rigtig god bedring
  Susanne

 2. Hej Susanne..Jeg er helt enig med dig og tænker at det ville have været værre hvis det var i foråret og alt piblede frem mens det kriblede i fingerne for at komme ud. Nu er man jo ved at være klar til at gå i hi 🙂
  Tak :))
  Mange hilsener Karina

 3. Øv, øv og øv. Men rigtig nok ikke det værste tidspunkt. du må kaste dig over armchargardening og planlægning. Rigtig god bedring.

  Mange hilsner Ina

 4. Godt nok surt!! Men jeg vil give Ina ret, nu har du alle muligheder for at studerer havelitteratur uden at få dårlig samvittighed…;)
  Rigtig god bedring 🙂

 5. @Ina og Fru Friis: Ja jeg kunne nok ikke have valgt årstiden bedre ift. at skal holde mig i ro så længe..Kan næsten ikke holde ud at tænke på hvis det havde været i foråret 🙂
  Jeg er også godt igang med havebøgerne og det er jo også skønt at have god til at læse alle de skønne blogs 🙂

 6. Hej Karina.

  Hold da op hvor uheldig kan man være….Når man er vant til at være aktiv er det aldrig sjovt at blive tvunget til at sidde stille.

  Nå men rigtig som I andre jo skriver, at der heldigvis altid er nok læsearbejde at tage fat på 🙂 God fornøjelse med bøgerne og god bedring med foden.

  Bedste hilsner fra Mette

  • Hej Mette
   Ja det er ikke sundt at dyrke motion 🙂 men det er jo ikke den værste tid at skulle sidde stille på..så er der tid til at læse de flere havebøger ..:))

 7. AV. Din stakkel. Seks uger er længe og mon ikke det er allerbedst at prøve at få et eller andet positivt ud af al den immobilitet, godt du har masser af havebøger at give dig i kast med og måske er der også noget andet du ellers aldrig føler at du har tid til at få lært eller gjort?

  • Hej Marina
   Ja jeg prøver også at se det positive i at jeg skal holde mig i ro så længe. Der bliver spillet en del mere spil herhjemme om eftermiddagen og jeg er begyndt at strikke. En af mine veninder vil lære mig at filte. Så er helt enig med dig i at jeg må forsøge at benytte tiden til nogle af de ting som jeg ikke har haft tid til før som er af de stillesiddende slags. Nu kommer december jo også hvor vi kan sidde og klippe julepynt – det er også rart at kunne gøre det uden at få stress 🙂

 8. Hvor træls for dig – håber, du får læst en masse blade – og blogs selvfølgelig 😉

  • Hej Marlene..
   Ja jeg får læst en del både blogs og blade men også faglitteratur som jeg ikke har haft tid til at sætte mig ind i både have men også relevant for mit fag (jeg er pædagog..)..Men jeg er så småt begyndt at kunne gå rundt med en krykke men skal så også sidde et stykke tid efter med foden oppe. Så det går fremad..

 9. Håber det går fremad med foden/anklen. Men nu kan jeg alligevel ikke lade være med at der går ‘fag i det’ fra min side og tillader mig derfor at spørge, om din fod/ankel stadig er meget hævet? Har du fået vist øvelser, som du kan lave? Skal du henvises til en fysioterapeut med henblik på genoptræning(søvelser)?

  Ja, undskyld mine ‘nærgående’ spørgsmål, men jeg ved bare, hvor vigtigt det er, at få den rigtige behandling til den rigtige tid, idet jeg arbejder med akutte (hånd)skader på et hospital!

  Fortsat god bedring 🙂

  • Hej Susanne..
   Tak for din omsorg og jeg synes overhovedet ikke at det er nærgående spørgsmål 🙂
   Min ankel og fod er stadig en del hævet og foden er meget blå på begge ydersider af foden og ud til mine tæer. Jeg fik at vide ved lægen at grunden til at jeg blev blå var fordi at den store hævelse på begge sider af foden er en blodansamling og derfor blev min fod og tæer blå fordi blodet strømmer derud ??
   Jeg har desuden fået at vide at jeg skal presse mig selv lige til grænsen af smerte med at gå på min fod. Jeg kan gå ligeså stille med en krykke uden at lægge vægt på foden. Men jeg får ondt i foden bagefter og det dunker meget i den. Så det er ad små omgange jeg gør det.
   Har ikke fået noget info omkring genoptræning udover at jeg fik at vide jeg kunne starte med at cykle når foden var i orden igen..Og løbetræning højst andsynlig først ville blive til forsommeren..
   Hvis du vil må du gerne skrive på min mail: schoucarlsen@gmail.com
   Mange hilsener Karina

 10. Kære Karina
  Øv øv hvor ærgeligt for dig, håber du hurtigt kommer i bedring 😉 God søndag
  Kærligst Fru Krull

 11. Rigtig god bedring, Karina – det var da en frygtelig oplevelse. Ja, det var godt, du havde nået så meget i haven inden da.

  • Hej Madame..
   Ja jeg er også glad for at jeg havde nået så meget i haven..Men på den anden side var der jo ikke så meget at gøre ved hvis ikke jeg havde nået det. Og det havde jo nok gået alligevel 🙂
   Jeg kan begynde at gå lidt ude men det tager hårdt på min fod men har brug for at kommme lidt ud og få luft…
   Mange hilsener Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s