Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Høst af græskar..

3 kommentarer

Så kom dagen endelig hvor vi kunne høste vores egne græskar og finde dem som skulle skæres ud til lygter. Det er det helt store hit hvert år at skære græskarrene ud til lygter og stor er spændingen til de er tændt for første gang.

Planterne havde vokset sig MEGET store – selve græskarrene var ikke så store som vi havde håbet så skulle nok have reduceret lidt i selve planten. Men det husker vi til næste år :).

Der er altid god hjælp til havearbejdet, når der skal høstes og det gjaldt også denne gang,  til at finde græskarrene under de mange blade.

Så blev det endelig tid til at skære græskarrene ud i alle mulige og umulige ansigter. Og det er altid sjovt at se hvor meget kød der er indeni græskarrene samt samle kerner sammen til næste år.

 

 

Reklamer

3 thoughts on “Høst af græskar..

  1. Herligt med egen høst af græskarhoveder ; – )

  2. Skønt med halloween (U)hygge af egen avl………her må vi gribe til lommen for at få årets græskar hjem – og hjem – det skal de snart så vi kan komme igang med at skære og hygge ;0)

    Knus Dorthe

  3. ja det er skønt at kunne udvælge sine egne græskar i køkken haven til lygter . Var dog lidt skuffet over udbyttet – men har lige læst idag at udbyttet har meget lavt både ved de store græskar men især ved pynte græskar så jeg skal nok ikke klage 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s