Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Det store græskar eventyr…forhåbentlig..

6 kommentarer

 

Ja så er det store græskar eventyr sat igang og så må jeg se hvor mange græskar jeg ender op med..

Der er sat 4 græskar af sorten Big Max, som skulle kunne få enormt store græskar, og da vi i vores familie går ind for et raskt væddemål, kunne jeg forestille mig, at der vil blive gættet på vægten af græskarrene og man vælger en favorit.

Jeg kan godt lide at dekorere mine efterårskrukker med pyntegræskar samt stille dem rundt om til pynt, så derfor har jeg sat 21 planter med pyntegræskar. De skulle gerne udvikle en masse græskar i forskellige former og farver.

Og med 3 børn i familien som elsker Halloween måske også lidt de voksne 🙂 og gerne vil pynte op med udhulede græskar så derfor har vi sat omkring 20 Halloween græskar.

Planterne er blevet sat udenfor vores have, hvor vi har en lang og smal passage som egentlig bare skal vedligeholdes. Men i år skulle græskarplanterne gerne gøre arbejdet ved at lukke for al ukrudtet med alle deres kæmpe blade.

Nu krydser vi fingre for at største delen af planterne så vi får det helt store græskareventyr til efteråret.

Reklamer

6 thoughts on “Det store græskar eventyr…forhåbentlig..

 1. Hej Karina.

  Hold da op – det kan virkelig gå hen og blive et rigtig flot syn 🙂

  Her i familien er vi også rigtig glade for græskar i alle mulige størrelser og faconer. Jeg er bedst til at bruge dem til pynt – men der er jo også mange muligheder med dem madmæssigt.

  Held og lykke med dit græskar eventyr 🙂

 2. Ja græskar er skønne 🙂
  Og det bliver spændende hvor mange græskar vi ender op..

 3. God fornøjelse med dem. Det er skønt, at I har plads til så mange planter. Det må kunne dække familiens behov. Græskar vil gerne have meget gødning. Mine Big Max sidste år blev ikke særlig big, og jeg tror det var fordi, jeg ikke gav dem gødning nok.

  • Hej Ina
   Tak for rådet med gødning..Har tidligere haft en anden sort som også skulle give kæmpe græskar men de blev ikke så store..Det er jo nok det ekstra gødning som mangler..
   Så det skal de bare have i år 🙂

 4. Hej Karina
  Det er et super-spændende projekt – også selvom det er en møgforkælet plante, der vil have det hele – sol, vand og gødning 😉 Du må endelig holde os opdateret, for det bliver da et helt spektakulært syn med så lang en række med græskar!
  Er selv helt vild med græskar og suppe af dem er heller ikke at foragte 😉
  Held og lykke – og imponerende projekt!
  Mvh Stig

  • Hej Stig
   Ja møgforkælet det har du helt ret i – men vi får jo så meget tilbage i form af alle de skønne græskar..Og jo større jo bedre synes vi i vores familie ..Jeg er også selv meget spændt på hvordan det kommer til at spænde af med alle de planter..Ikke så langt fra hvor vi bor er der et ægtepar som sælger græskar ved vejen og de har et stort stykke jord hvor der er fyldt med kæmpe græskar som bare ligger og lyser op..Fantastisk syn !! Så hvis mine bare kommer lidt i nærheden af det så er jeg glad..
   Har faktisk aldrig prøvet at spise græskar måske man skulle prøve..
   Vi forsøger at udnytte pladsen på vores grund og samtidig holde ukrudtet nede og der må man sige at græskar planten lukker jo for alt 🙂
   Mvh Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s