Lindelyst – årets gang i en have på landet…

– en haveblog

Travlhed i haven..

6 kommentarer

 Den sidste uge med solskin har indbudt til at være i haven og komme videre med alle de gøremål som der er i en stor have som vores.

Vi er kommet videre med vores projekt omkring nedsivnings anlægget, hvor der nu er blevet udjævnet og lavet en stensætning i den ene ende med marksten. Og nu er der sået græs så nu venter vi længselsfuldt på de første små spirer. I stensætningen skal der plantes Aubrieta hybrid – kender ikke det danske navn men faldt for dem i plantemarkedet. Mon det er dem som jeg kalder for blåpuder??

Omkring frugttræerne er der blevet renset for ukrudt og græs. Og de frugter som er blevet mumificeret er blevet taget ned fra træerne. Så nu er de klar til en ny sæson som forhåbentlig bringer en masse dejlig frugt igen i år. Men først skal vi nyde deres skønne blomster.

Hvert forår nyder vi de skønne blåklokker i vores læbælte ud mod markerne. Der bliver flere og flere for hvert år der går. De er begyndt at bevæge sig ind mod frugthaven og jeg overvejer at begynde at flytte dem til andre steder også så vi kan nyde dem endnu mere den korte tid de er her.

Reklamer

6 thoughts on “Travlhed i haven..

 1. Der er nok at tage fat på i disse dage og hvor er det da helt fantastisk heldigt, at man kan holde Påskeferie i sådan et vejr 😉 Det er næsten ikke til at forstå. Fortsat god arbejdslyst i haven. Mon det også skrider fremad med drivhuset?
  Mange hilsner fra Mette

  • Ja det er fantastisk med det skønne vejr til at få lavet en masse projekter..Og ja det skrider ligeså stille fremad med projekt drivhus – det næste skridt er at få målt det hele meget præcist op og sætte “galger” op så der kan blive lavet sokkel 🙂

 2. Ja sikke et dejligt vejr vi har været velsignet med her i påsken – det har virkelig indbudt til at få gang i nogle projekter – og det er dejligt 🙂
  Jeg må nok sige at vejret da også har været med til at alting kommer i fuldt flor, og hvor er det bare flot med at de dejlige farver i haven rundt omkring.
  Jeg synes simpelthen det er fantastisk, og jeg ved jo at der også er godt gang i det projekt Mette spørger til 🙂 – nemlig drivhuset… Det bliver da rigtig fedt…
  Jeg glæder mig til en fremvisning i morgen af haven med diverse projekter – og nyde en kold på jeres terrasse 🙂

  Knus

 3. Skønt med alt det, man kan få gjort i haven i disse dag.
  Jeg skal vist også lige have fjernet de mumificerede blommer fra sidste år 😉

  • Ja det er skønt at få lavet en masse ting i haven..Er faktisk overrasket over hvor mange mumificerede frugter der egentlig kan være i et frugttræ 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s